Det var väl ändå på tiden?!

20120131-084242.jpg

Att jag fyller 30 menar jag.

Tacksam är ordet som beskriver mig när jag imorse fick hålla i min rullator/barnvagn på vägen till förskolan, annars hade jag halkat ihjäl mig på självaste bemärkelsedagen!

Dagen firas med ett besök på banken för att lägga om våra lån till ett riktigt bolån. Jag hoppas på att bankmannen lägger märke till att jag fyller år idag och därför ger oss sjukt låga räntor. För det är väl så det går till, eller hur?

Efter jobbet åker vi hem till farmor Jeanette och dumpar Malte där så att jag och J kan äta middag ute ifred. Efterrätten sparar vi och äter hemma hos Jeanette och Kåre. J har bakat. För första gången bakar han åt mig (för chokladbollar räknas inte!) och jag får nog lov att erkänna att det är dagens höjdpunkt! Synd att jag såg hans inköpslista bara, det var inte speciellt svårt att räkna ut vad som skulle bakas då. Det var den överraskningen! 😉

6 thoughts on “Det var väl ändå på tiden?!

  1. Stort Grattis! Tänk att det är så länge sedan….fortfarande lika söt! Du blev vår lilla docka när du föddes. ”Tant” Ankié 🙂

  2. Tack Ankié! Ja tänk vad tiden går fort, jag förstår verkligen den klyschan själv nu när jag har barn 🙂
    Kom gärna förbi på fika i huset när du har möjlighet! Malte har frågat efter dig och sagt att ni ska leka med bilar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *