Efter en härlig midsommarafton

Så är både jag och Malte nerbäddade i våra sängar medan J sitter uppe och tittar på fotbollen. Jag låter inte den förstöra min midsommarafton! 😉

Vi har haft en jättemysig dag utan stress och måsten. Vi vaknade till en klarblå himmel och strålande solsken och överraskande nog så höll det i sig hela dagen lång. Vi valde att stanna i Stugan idag istället för att åka iväg till något majstångsfirande, skönt att slippa passa någon tid utan istället bara lulla runt hemma. En liten oplanerad utflykt till Kilafors fick det bli när vi upptäckte att alla jordgubbar var slut på Ica i Stråtjära, men mer än så blev det inte.

20120622-214551.jpg20120622-214607.jpg

Sillunch och jordgubbstårta blev det givetvis, resten av dagen har jag tillbringat i en stol i solen. Malte har farit runt överallt däremot, att inte passa på att upptäcka allt som går att upptäcka häromkring vore slöseri. Roligast har han nog tyckt att sjön har varit. Först när han fick följa med och se farbror Gösta bada med kläderna på när han lagade sin brygga, och sen när han fick ta sin första tur i roddbåten i sjön. Oj vad skoj! När pappa J och pappous bestämde sig för att bada så bestämde sig Malte för att göra det samma. Och nog doppade han sig till knäna, sen fick det vara slut på lidandet. Jag håller med honom, sjutton grader är inte värdigt.

Hoppas ni alla har haft en skön midsommarafton, det har vi haft!

20120622-214503.jpg20120622-214517.jpg

One thought on “Efter en härlig midsommarafton

  1. Pingback: Nyårskrönika 2012 | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *