Sovmorgon.

20120813-082355.jpg

Andra veckan in på terminen slår förskolan till med två planeringsdagar så idag hjälper farfar Kaj till och tar Malte hela dagen. De verkar ha tur med vädret så jag undrar vad de kommer hitta på! För att inte tvinga upp Kaj i ottan så åker jag till jobbet lite senare idag och oj vad man hinner med när man får en timme till på morgonen! Jag hann både sitta och filosofera över en kopp kaffe och städa ett badrum. Fånigt egentligen men jag får som en inre ro när jag vet att man kan komma hem till ett något sånär städat hem. Vi vet iofs inte vad Malte drar ner idag men men.

Veckan innehåller besök av mina föräldrar OCH min kusin och hennes man som kommer hela vägen från Cypern! Det är jätteroligt att de kommer hit! Min pappa har bott i Sverige sedan 1975 så jag förstår att de är nyfikna på vad det är för land som han valde bort Cypern för! 😉

Vad vi gjorde igår? Förutom lite shopping så hann vi med ett besök på Norrby Trädgård för att få lite inspiration till trädgården. Nu när hösten kryper på är det hög tid för oss att bestämma vad det är för buskar vi vill ha. Även ett träd ska ner i marken. Svåra beslut som jag nästan allra helst skulle vilja leja bort! 🙂

20120813-083214.jpg

2 thoughts on “Sovmorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *