Trettioårsfirande.

20120908-182141.jpg

Jag är på väg till Kajsa som ska firas. Hon fyller nämligen hela trettio år imorgon. Det är något speciellt med det. Jag minns så väl hela den veckan när jag fyllde i januari – den där känslan av att bli firad i flera dagar. Det är kul att fylla år.

Jag hade först tänkt att åka kommunalt till middagen men efter att ha räknat ut att det tog ungefär en och fyrtiofem dörr till dörr så bestämde jag mig för att ta bilen istället. Då slipper jag tänka på hur lång hemresan skulle bli på natten!

4 thoughts on “Trettioårsfirande.

  1. Men tack Dina!
    Jag har ju pimpat mig inför kalaset – smink och plattång gör susen vettu! 🙂

  2. Nää… Det är inte det, det är nåt annat… 😉 En del blir bara snyggare med åldern helt enkelt, du kanske är en av dem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *