Bättre igår.

Allt var bättre igår. Idag har jag haft ont i magen hela dagen och då är allt dåligt. Jag vaknade till och med i natt av att jag hade ont och ungefär så har det fortsatt under hela dagen. Min tur till Sickla för höstshopping åt den lille fick ställas in men den planerade drop-in-tiden hos frisören kunde jag inte längre skjuta på utan det fick bli en kortis till Tyresö. Ett dyrt frisörbesök eftersom en p-bot fick bakas in i priset! 🙂

Gårdagen var desto bättre! Jag påbörjade dagen med ett CoreSpinn-pass. När jag kom hem möttes jag av en J som bytte fasadlampor och en Malte som tränade cykelkonster på altanen.

20120916-200055.jpg

Jag passade på att utnyttja det fina vädret och bytte ut planteringarna i krukorna – ljung i höstig lila färg. Dessutom petade jag in några stenpartiväxter i muren vid uppfarten. Tar de sig så tar de sig, om inte så har jag bara investerat 150 kronor och 20 minuter i det hela. Det kan jag väl tåla. Dessutom plockade vi undan för hösten. Maltes barnpool fick tacka för sig och hamnade i soporna, alla leksaker fick plockas undan för vintervila och vattenslangen ställdes in i förrådet – ett säkert tecken på att den nu officiellt är höst.

Kvällen bjöd på middag hos Sofia&Johnny men det mina vänner får bli ett inlägg för morgondagen. Nu ska jag ta och gå och lägga mig och min ömma mage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *