Färdigarbetad.

För det här veckan åtminstone. Fast det är ju svårt att hålla sig ifrån den där mailboxen i telefonen…

Vi har min pappa i stan den här helgen så han har fått äran att hämta Malte från förskolan idag. Malte har pratat om det under hela veckan och det första han sa när han vaknade imorse var att idag är det fredag, då ska pappous hämta mig! Han har haft en period nu där han varje morgon säger att han inte vill gå till förskolan men idag var den kommentaren som bortblåst. Han förstod logiken i att han ju inte kan bli hämtad av pappous om han inte är på plats för att bli hämtad! 🙂

Fredagsmyskakan är inköpt, den nämnde Malte imorse också så det är bäst för mig att inte glömma sådana viktigheter.

20120921-155046.jpg
Jag föreslog att han skulle ta på sig mössa idag på morgonen. Han drog fram den varmaste han kunde hitta. De syns inte så väl men han har tjocka svarta vintervantar på sig också – orka ta den konflikten liksom! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *