Sängliggande.

Jag har varit lite halvdålig hela veckan men igår tyckte jag att det kändes bättre. Tji fick jag, hela lördagen har jag legat nerbäddad med ont i halsen och värk i kroppen. Helt kraftlös. Jättesynd då jag och J hade planer för dagen. Vi skulle åka och shoppa i Sickla och sen äta middag i Sjöstaden för att sedan plocka upp Malte som skulle vara hos Jeanette och Kåre. Nu längtade farmor och Malte så mycket efter varandra så Malte fick tillbringa dagen där ändå, själv låg jag dock som sagt i sängen. Och gör det än.

Med facit i hand skulle jag kanske ha stannat hemma igår men jag ville så gärna åka hem till Lina och skvallra lite. Sex stycken blev vi och indiskt var temat för kvällen. Så gott! Och starkt! Tack Lina för en mysig kväll!

20120929-184622.jpg20120929-184634.jpg20120929-184648.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *