En perfekt lördag.

En perfekt lördag hittills. Vi började med att Malte drog upp ur mig ur sängen för att visa rådjuren utanför fönstret. Vilken entusiasm! Vi fortsatte med en frukost tillsammans och sen drog jag vidare till dagens skivstång.

Jag blev både stolt och besviken på mig själv idag. Jag lade på mer vikter från början och orkade hela vägen, till och med axlar och biceps vilka verkligen är mina svaga delar. Blev dock besviken på att jag tog av när vi kom till ryggen – det hade jag verkligen inte behövt. Det gäller att lita till sin förmåga att klara mer än vad man tror just där och då i den stunden. Jag var helt slut efter knäböjen – men det är klart att jag hade klarat rodd och marklyft om jag bara hade vågat. Måste komma ihåg det till nästa gång.

Malte somnade framför Dumbo, J har åkt iväg för att träna och själv sitter jag här och lyssnar på Petra Marklund och petar i mig den sista bullen från frysen. Livet på en pinne skulle man kunna säga! 🙂


What’s up med den konstiga tummen?! Handen ser helt snedvriden och läskig ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *