Första advent.

20121202-201421.jpg

Wow vilken dag! Jag hade nästan börjat vänja mig vid det gråa men den här dagen var ju helt fantastisk! Klarblå himmel, sol och ett gnistrande snötäcke. Otroligt vackert!

Vi utnyttjade dagen till max och tog tillsammans med Kaj och Maria en promenad i vintervädret bort till Prinsvillan där det bjöds på julmarknad. Jag hade inga förväntningar på den utan tyckte bara att det var trevligt att den arrangerades! Dessutom på promenadavstånd! Det var ganska mycket folk där, roligast tyckte Malte var att vi träffade på hans bästis på förskolan J. J hade med sig sin snow racer som de åkte tillsammans på, han har med andra ord fått blodad tand så nu bara måste vi köpa en!

Efter att vi hade frusit så att det räckte om våra stackars tår och fingrar så promenerade vi hem där Jeanette och Kåre anslöt för första adventsfika. Dags att testa årets glögg! Vi provade den både värmd och rumstempererad och jag blev förvånad över hur god jag ändå tyckte att den var. Annars är jag ju riktigt konservativ och tycker att en vanlig glögg är godast, men nej, årets Blossa är en hit! Jag saknade pepparkakorna till fikat, funderar på om jag inte ska blanda ihop en deg nästa helg så får både jag och Malte gå bananas på den!

2 thoughts on “Första advent.

  1. Pingback: Nyårskrönika 2012 | tantalexandra.se

  2. Pingback: Adventsbesök och måndagsbestyr. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *