Livsglädjen.

20130319-074606.jpg
Kul att vädergudarna kan göra NÅGON glad!

Jag har aldrig tidigare varit så påverkad av vädret som i år. Aldrig har jag känt mig genuint sorgsen pga snön som aldrig vill försvinna. Visst, jag var inte helt nöjd med hur det såg ut för ett par dagar sedan heller; jag struntar fullständigt i att solen skiner om det ändå är minusgrader. Inget annat än att snön smälter bort duger för mig. Men att det rasar ner en sisådär 15 cm snö i ett svep den 18 mars är under all kritik. Jag kan liksom inte förlika mig med det. Det kommer ju fortfarande vara helvitt en bit efter påsk!

Fokusera på det goda ja, det är det man ska göra. Jag vet inte om jag orkar försöka men ok, jag hade faktiskt en trevlig måndagskväll trots snöfall. En Vapianodejt med Stina och Anna. En tanke från igår sitter fortfarande kvar – vad fasen hette människorna jag gick på gymnasiet med? En blank fläck i min hjärna.

20130319-075357.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *