Två dagar på SETT.

20130418-205441.jpg

Detta har varit min arbetsplats de senaste två dagarna. För andra året i rad har alla som är intresserade av skolutveckling bjudits på Skandinaviens mest spännande mässa inom området lärande, SETT. I år hade vi en riktigt snygg monter, jag vågar till och med säga att vi hade den snyggaste. Det är jag för övrigt inte ensam om att tycka :).

Det är jobbigt att stå på mässa men står man i en grym monter som folk vill komma och hälsa på i så är det ju desto roligare! Mina fötter är nu trötta, min hjärna likaså. Man blir mosig av att prata med så mycket folk som jag har gjort, samtidigt är det så oerhört roligt att få träffa människor och få ett ansikte på dem som tidigare kanske bara har varit en mailadress eller en röst i telefonen.

Nu ska jag hinna ikapp mitt twitterflöde och ta en extra titt på #SETT2013! Det finns en nackdel med att stå i monter, man missar ju alla föreläsningar!

20130418-211118.jpg20130418-211127.jpg
Det är något sorgligt över en tom monter som monteras ner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *