Frukt på ingång!

20130423-212941.jpg

På sommaren äter jag så fruktansvärt (get it?) mycket frukt! Meloner i mängder, vindruvor och mango, allt det där som är så mycket sötare då än på vintern. Jag har tjuvstartat och plockar i mig en skål varje kväll redan nu, suget är för stort för att låta bli. Ikväll blev det färsk ananas och vindruvor. Vad jag alltid glömmer är att min tunga kliar när jag äter färsk ananas, men det får jag ta eftersom det är så gott!

Så nu ligger jag här framför Tudors på Netflix med en kliande tunga och en undran om när Malte kommer väcka oss inatt med en gnällig röst som säger att det är kiss i sängen. Han har en förmåga att vilja riva av sig blöjan under natten om den innehåller minsta gnutta kiss. Ikväll drog han av sig den redan vid niotiden. Det bådar inte gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *