Solo på IKEA.

Jag avskyr att åka till IKEA. Jag älskar möblerna men att åka till varuhuset för att shoppa undviker jag så långt det går. Dagens besök är dock helt frivilligt och jag är helt själv. Jag tänkte att jag skulle testa om jag tycker att det är roligare om jag får gå runt i min egen takt, ta en fika när lusten faller på och sen stå och glo bland blommorna hur länge jag vill. Kanske kan det här få mitt obehag som idag är förknippat till IKEA-varuhusen att försvinna!

Jag har alltså åkt hit med bilen alldeles själv (bara det är värt en applåd) och nu sitter jag med en smoothie (lunch) och en krokantkaka (efterrätt) och tar det lugnt. Inte helt fel faktiskt.

20130428-124023.jpg

Vad som står högst upp på inköpslistan? Svarta rullgardiner! De vita funkar inte alls och vi börjar tröttna på att Malte vaknar mellan 04.45-05.00 varje morgon! Alltså verkligen varje.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *