På bloggfronten intet nytt.

Det går lite trögt nu. Veckan har varit både kaotisk och härlig. Mina föräldrar är här så på Maltefronten är det väldigt lugnt, jag ser knappt röken av honom.

Nu när min mamma är här passar jag på att ta del av hennes avslappnade relation till trädgård – typ det blir nog fint. Lagom för mig som har en förmåga att planera och visionera upp så mycket att jag till slut får prestationsångest och hellre låter bli. Bättre att bara göra och sen byta ut det som eventuellt inte funkar. Vi använde därför vår första maj till att åka till Tyresös två handelsträdgårdsmästare och sen Plantagen. Med oss hem fick vi både växter och jord. Några av växterna hann vi peta ner i marken men det mesta väntar till imorgon.

20130503-074421.jpg20130503-074431.jpg

Nu till jobbet. Jag har nog aldrig sett fram mot en arbetsdag som just idag och jag har heller aldrig sett fram emot helg så mycket som nu. Det har varit en kaotisk vecka rent mentalt. En berg- och dalbana. Jag hoppas på målgång idag.

2 thoughts on “På bloggfronten intet nytt.

  1. Ha! Du får höra av dig till bruden så kan hon ge dig detaljerna! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *