En kväll i Eurovisions tecken.

Jag älskar Eurovision! Delfinalerna skippar jag men finalen är en tradition jag inte ruckar på. Igår såg jag programmet tillsammans med ett mysigt gäng kvinnor som var mer eller mindre intresserade av musiktävlingen men som alla hade gemensamt att uppskatta en bit god mat och härligt sällskap!

Det var värdinnan Bea som bjöd in till Eurovisionfest med knytistema. Hennes lilla söta dotter går på samma förskola som Malte. Förutom Linda så kände jag ingen annan av de andra, den gemensamma nämnaren var just Bea. Att vi inte alla kände varandra var inget hinder för babblet som sprutade. Vi hann avhandla en hel del medan vi varvade mat med musiktävling, allt mellan villainbrott och öppna förskolor i Tyresö!

Jag var också glad över att få kika in hemma hos Bea. Hon bor nämligen i ett område dit jag skulle kunna tänka mig att flytta om vi av några sorgliga anledningar skulle behöva sälja vårt hus och flytta till lägenhet. Jättefint, mysigt, nytt och fräscht! Det tänker jag varje gång jag promenerar där och nu fick jag bekräftat att det är precis så trevligt invändigt som jag hade trott! 🙂

Stort tack för gårdagen Bea! Härligt med kvinnor med lite driv och bjuder in till lyckad tjejkväll! Tänk om man själv tog tag i sig själv och gjorde det lite oftare… 😉

20130519-220838.jpg20130519-220847.jpg20130519-220855.jpg20130519-220902.jpg
Sista bilden är tagen av Linda. Den får säga sitt liksom!

2 thoughts on “En kväll i Eurovisions tecken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *