Bara jag som bryr mig.

20130521-065949.jpg

I lördags kom vi fram till att den enda som eventuellt bryr sig ett litet uns om mina träningsinlägg på bloggen är Linda då hon tränar på samma Friskis som jag och är nyfiken på vilka pass jag har gått. Resten av er gissar jag bryr er lika mycket om mina träningsinlägg som jag bryr mig när andra bloggar om sina gymbesök – absolut ingenting. Men det som är grejen med min blogg är just att den är min och ett syfte med den är att jag vill dokumentera mitt liv. Jag vill kunna gå tillbaka och klappa mig på axeln för att jag har varit så duktig och hållit min träning igång så länge som jag har gjort! Och jag är verkligen grym just nu!

Gårdagen bjöd på favoriten Skivstång. Jag har skrivit om det förr, att Friskis schema dikterar min egen träning, jag är dålig på att sätta mig i gymmet själv exempelvis utan jag tränar det som lockar mest på schemat. Är det en ledare som jag gillar så låter jag bli – grejen i mitt fall är att den enda skivstångsledaren jag gillar bara har pass varannan vecka. Det blir mao lugnt för mig de andra veckorna 😉

Efter passet åkte jag och köpte frukost till idag. Eftersom sommaren är på ingång kände jag att det också var dags att stasha upp i frysen…

20130521-070908.jpg

6 thoughts on “Bara jag som bryr mig.

  1. Jag ÄLSKAR lakritsglass så jag kommer gärna över och äter frulle hos dig i sommar!
    Kan även tipsa om polkaglass. Men något jag letar efter är bananglass och kokosglass.

  2. Undrar om jag inte såg en bananglass i frysboxen… Leta bland Sia-glassarna nästa gång!

  3. Jo just, missade helt. Mycket på jobbet och hemma, har fått förlita mig på löpning och hemmaträning med vikter, inte lika kul som Skivstång med Peter 🙁

  4. Du är ändå galet duktig som tränar hemma och tar dig ut på rundor! Cred till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *