Äppelträden.

20130524-123516.jpg20130524-123524.jpg

Gården på förskolan har ett flertal äppelträd och de är så vackra nu när blommorna precis ska slå ut. Det är nästan så att jag blir sugen på att ha ett eget i trädgården, fast ett riktigt gammalt och knotigt vilket gissningsvis blir svårt att ordna. Nu när syrenerna är på gång också så blir jag nästan sugen på att plantera ett par sådana med. Buskarna är ju ganska tråkiga under resten av året men när de väl blommar så ÄR de ju så vackra!

Det blommar en hel del hos oss nu. Klematisen jobbar på till exempel. Full aktivitet är det i slänten också, eller främst i slänten. Visserligen med ogräs men jag har inte så stora problem med det faktiskt. Förutom tistlarna som jag benhårt, ihärdigt och lyckosamt gräver upp! I övrigt känner jag mig läskigt klar med planterandet för i år. Det är bara maj och det finns massor kvar att fixa med men lusten har redan avtagit. Det funkar som det är. Just nu. Det kanske går över det med, vi får se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *