Halvvägs genom veckan.

20130529-153542.jpg

Och oj så glad jag är över det! Visserligen är det en riktigt mulen och regnig dag idag men i sinnet är det vår, sol och värme. Och då vill ju jag vara ledig förstås! Även om jag inte är det ännu, semestern hägrar, så går dagarna väldigt fort nu. De liksom rasar fram. I nästa vecka är det sommarfest på förskolan och idag har de en avslutningsutflykt i skogen med alla ”pluppar” på förskolan, alltså med alla 09:or som ska flytta upp till storbarnsavdelningen efter sommaren. Malte var så galet taggad imorse!

Livet leker för honom just nu. Han pratar mycket om hur stor han är och att han snart fyller fyra år och att det är så skönt att det är vår nu så att han kan ha sina ”springskor”. Han skäms bort med glass lite då och då också, senast igår då farfar Kaj och Maria hämtade honom på förskolan. Inte mig emot, det är väl just av dem han ska skämmas bort! Och han älskar det! Själv skämdes jag bort med att komma hem från jobbet och mötas av ett tomt hus då Malte var hemma hos dem. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig för! Middag behövde jag inte förbereda eftersom jag visste att han redan hade fått det, så jag satte mig helt sonika ner i soffan och lyssnade på en podcast. Hur ofta händer det?! Lovely!

20130529-153802.jpg

20130529-153810.jpg

One thought on “Halvvägs genom veckan.

  1. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *