Det där som jag inte har berättat.

20130725-201509.jpg

Farmor Jeanette ville träffa Malte så hon kom över efter jobbet för lite lektid. Super tyckte både J och jag och bokade direkt in oss på kvällens spinnpass. De är inte så många på schemat nu över sommaren så det gäller att passa på! Perfekt då att vi kunde köra tillsammans! Ny ledare för min del och han var väl helt ok men både jag och J irriterade oss på att han aldrig informerade om hur långt det var kvar på varje låt. Då blir man ju så osäker på att våga ta ut sig.

Ja och så har vi magen ja! Den som det liksom inte har blivit av att berätta om. I den ligger en liten bebis som är beräknad att komma någon gång i mitten av september. 🙂 Jag har mått oförskämt bra hittills och håller tummarna för att det håller i sig ända till slutet. Det börjar bli lite tungt och otympligt, men än så länge inga krämpor.

20130725-201554.jpg20130725-201604.jpg

11 thoughts on “Det där som jag inte har berättat.

  1. Jag visste det! Ingen är så där trött på vintern som du har varit!
    Grattis! Inte långt kvar ju. Galet!

  2. Grattis! Vad roligt! Jag misstänkte det eftersom du har ringarna runt halsen 🙂

  3. här tar man lite semester och när jag kommer tillbaka har jag missat en massa!! Grattis!

  4. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *