Besök på Södra BB.

Idag känns det lite som att semestern är slut fast det är hela två veckor kvar till jobbstart. J har nämligen börjat jobba så jag och Malte kör solo. Vi inledde dagen med att gå upp tidigt (måste vara en månad sedan jag gick upp halv åtta) och åkte sen till Södra BB för en vanlig check av brodtryck, mätning av magen och lyssnande på hjärtljuden. Spännande för Malte! I present av barnmorskan fick han en plastspruta, bara det var värt besöket! 🙂

20130729-143300.jpg

Resten av dagen tillbringar vi hemma. Det har regnat hela dagen och vår trädgård är så tacksam för det. Vi har lekt med lego vilket var förvånansvärt kul! Jag hade glömt bort det. Synd bara att jag har så tråkig fantasi. Medan Malte bygger de roligaste motorcykelflygplanen så bygger jag små hus med räta vinklar. Jag får träna upp min kreativitet lite tror jag!

Nu paus i soffan innan matlagning. Hemmafruvibbar idag.

20130729-143723.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *