Det eviga snurrandet.

På fyra år är det många vanor som kommer och går. Är det någonting jag har lärt mig under de här åren så är det att inte hetsa upp mig när Malte går in i en period/fas som jag inte är så förtjust i, precis som med alla andra faser så går de över. Det gäller även de bra tyvärr! 🙂 En vana hos Malte som dock har bestått sedan han var bara några månader gammal är att snurra mitt hår när han myser. När han varvar ner. När han var mindre avskydde jag det då han drog så hårt så att det smärtade. Dessutom lämnade han tovor så trassliga att jag fick klippa bort dem! Idag är han lite försiktigare, så pass att jag älskar när han snurrar mitt hår. Det är sååå skönt. Jag har dock inte vant mig vid att han gör det på natten, det stör mig fortfarande. 🙂

20130730-111047.jpg
Det klassiska tvåhandsgreppet!20130730-111055.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *