Semesterns sista!

Efter sju veckors ledighet från förskolan (en veckas vattkoppor och sex semester) så är Malte väldigt mycket Malte just nu. Räkna till en übertrött mamma som har en 35 veckor lång graviditet bakom sig, samt jobbångest som heter duga, så stavas svaret på den ekvationen konflikt. Jag har inget tålamod eller stresstålighet över huvud taget utan det brinner i huvudet på mig på fem sekunder när han blir den där egentligen ganska vanliga fyraåringen som utmanar sin mamma till max genom att göra sådant han inte får. Allt medan han flinar… Jag är mao inte en speciellt trevlig person att vara i närheten av kan man väl sammanfatta detta med.

Tänk då vilka mirakel ett gympass kan genomföra! Idag var sista dagen på min personliga utmaning att få till 23 träningspass under min semester, och jag fick till det! Den riktiga motivationen till att åka till Friskis var att få komma ut ur och ifrån huset men väl där orkade jag få till ett av de bättre passen den här sommaren! Jag var urstark och nu är jag världens gladaste och charmigaste Alex! Jo, det är sant! 🙂

20130811-181813.jpg

Som det ser ut nu så är det Friskis som får hjälpa mig med träningen fram till förlossningen. Spinning och styrketräning (jag värmer upp på crosstrainern) funkar utmärkt men powerwalks här i Tyresö funkar tyvärr inte längre. Med alla de backar som finns här omkring får jag redigt ont i bäckenet. Det är när det går nedför som jag får som ondast, sist fick jag lyfta upp bebisen i magen för att lätta på tyngden mot fogarna! En god natts sömn räcker heller inte längre för att jag ska bli helt återställd utan det gör lite ont i nästan ett par dagar efteråt. Nästa gång det blir en powerwalk blir det med en snusande bebis i barnvagnen. 🙂

One thought on “Semesterns sista!

  1. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *