En tredjedel avklarad!

20130816-074924.jpg

Nästan iaf. Efter den här arbetsdagen har jag två tredjedelar kvar, sen går jag på föräldraledighet! Ursäkta tjatet men jag ser så mycket fram emot det nu. Jag är trött, jag känner mig tung och dessutom är jag rejält svullen framåt eftermiddagen och kvällen. Fötterna och fotlederna blir som stoppad korv, den obehagskänslan är inte att leka med.

Just nu är jag och Malte på väg till Gullmarsplan där farmor Jeanette ska möta upp oss för att ta hand om den lille under dagen. Igår tillbringade han dagen med sin farfar och farfars föräldrar ute i Vagnhärad. Tur att man har snälla människor omkring en som hjälper till när det dyker upp planeringsdagar på förskolan. Semesterdagarna är ju liksom slut, och det är dålig tajming att ta ledigt precis när man har kommit tillbaka till jobbet.

Så här i slutet av veckan är jag redigt trött. Lite avlastning har vi dock haft då min pappa har jobbat i Stockholm hela veckan. Jag har kunnat ligga i soffan hela kvällarna medan lekfarbrorn har aktiverat Malte ända till läggning. Lyxigt! Nu är bilderna nedan inte speciellt representativa för själva lekstunderna men jag slänger in dem ändå! 🙂

20130816-075255.jpg20130816-075306.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *