En enda pyttig vecka kvar!

20130823-170229.jpg
Hur fånigt är det inte egentligen, att jag står och ler åt min egen spegelbild och fotar det för att lämna åt eftervärlden?? 🙂

Så var veckans sista arbetsdag över! En enda liten vecka kvar tills jag går på föräldraledighet! Idag känner jag mig inte alls lika trött som jag gjorde förra fredagen, jag har nog redan kommit in i jobblunket. Ja, så mycket som man kan när man vet att man snart ska gå.

Jag är trött, det måste jag medge, men inte så att jag känner att jag vill sova dygnet runt. Imorse vid lämning så synade faktiskt en pedagog mig uppifrån och ner och sa att du ser så himla fräsch ut! Det var snällt sagt. Och stundtals känner jag mig faktiskt ganska fräsch och pigg. Imorse gjorde jag det så pass att jag packade träningsväskan med tanken att köra ett pass efter jobbet. Men det gick över. Istället tar jag bussen raka vägen hem och fredagsmyser med min lilla familj. Träningen får bli av när jag verkligen känner för det och jag har ju faktiskt lyckats klämma in två spinnpass den här veckan så jag är nöjd med det.

Helgen bjuder på kräftskiva och eventuellt en playdate. Eventuellt blir det plattsättning i garaget men det är ingenting jag tänker engagera mig i! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *