På pricken tre veckor.

Idag är det på pricken tre veckor kvar till BF. Beräknad förlossning. Eller ska vi säga beräknad födelsedag för bebisen? Malte kom sex dagar före beräknat datum men i min hjärna kom han precis i tid. Enligt mina beräkningar skulle han komma den 17/7 och han kom den 16/7. Den här lilla bebisen tror jag dock poppar ut omkring den 18/9, precis som ultraljudet sa. Det stämmer överens med mina egna noteringar och magkänslan säger mig att vi kommer hamna omkring där. 🙂 Inte för att jag har något emot att gå över någon vecka, planen är nämligen att jag ska använda den här tiden till att bara ligga och slöa framför Netflix.

Homeland säsong 1 klämde jag under förra veckan, och eftersom Netflix inte har säsong 2 får J trolla fram resterande avsnitt åt mig. Sen tänkte jag kasta mig över Orange is the new black. Om jag orkade skulle jag eventuellt sätta mig och kolla på Game of Thrones men det är så många avsnitt att jag inte vet om jag pallar. Det måste ju finnas massor som jag har missat som är värt att lägga tid på! Och så måste jag tvätta bebiskläder också! Om den där kartongen med stl 50-56 uppe på vinden hittas nån gång…

20130828-085918.jpg20130828-085927.jpg

4 thoughts on “På pricken tre veckor.

  1. 18/9 är en bra dag, för det är ju MIN födelsedag.

    Game of Thrones är värt att lägga tid på. Jag har inte hunnit med säsong 3, men de två första var riktigt bra. Mycket våld och sex ibland, men det är riktigt spännande.

  2. Jonas är en trogen follower av Game of Thrones, och han TJATAR verkligen på att jag ska titta ikapp så att vi kan följa tillsammans. Kanske ska ge det ett försök ändå.
    Och ja, det 18/9 funkar finfint för mig, absolut! 🙂

  3. Jag väntar på s2 av House of Cards. De kanske kör den först, för rättvisans skull, och sen Orange?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *