Ett oväntat projekt.

När man bor i hus har man alltid en massa projekt som står på tur. Och det är ju kul! Tyvärr måste man, åtminstone vi, ofta vänta med projekten tills både ekonomi och tid räcker till. I somras hade vi tänkt lägga kantsten utefter grusgången i gräset men J latade till sig i värmen. Samma sak hände med den planerade utbyggnaden av altanen, den blev inte heller av. Inne i huset har vi fortfarande ett par rum som i stort sett står tomma, även det är projekt som ligger framåt i tiden. Här handlar det egentligen mest om att vi inte vet hur vi vill inreda rummen, det måste ju få ta sin lilla tid det med.

Det största projektet vi har haft i pipen är stenläggning av uppfarten. Planen var att det skulle göras nästa, eller nästnästa sommar. Dessvärre ett ganska dyrt projekt men något som gör hela skillnaden på huset. Imorse vaknade vi upp till en grävmaskin som jobbade på grannens uppfart och vips stod den och jobbade även på vår! 🙂

20130901-195117.jpg20130901-195125.jpg

De närmaste dagarna ska uppfarten och ”gästparkeringen” stenläggas, detsamma gäller vår grusgång. Lite annat smått och gott lyckades vi också klämma in i offerten, sen kan vi känna oss nöjda med den här sommaren! Vi firade det med gofika som farmor Lillan och farfar Anders tog med sig.

20130901-195610.jpg

One thought on “Ett oväntat projekt.

  1. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *