Tröttast.

Jag är så oerhört trött just nu och det beror på mina helkassa järnvärden. Med Malte behövde jag inte ta en enda järntablett medan jag definitivt behöver dem den här gången. Det fick jag facit på hos barnmorskan senast där siffrorna fick tala sitt tydliga språk. Nu gäller det att komma ihåg att ta en varje dag, jag har ju ett maraton att ladda upp inför! Just nu är jag så trött att jag inte orkar någonting. Helst vill jag bara sova. Igår skruvade jag ihop spjälsängen. När jag var klar lade jag mig ner och sov sen i två timmar, helt slut efter den kraftansträngningen. Friskisbesöken dröjer det mao med.

Malte är dock lika pigg som vanligt! För att aktivera honom lite extra under helgerna framöver så kommer han och J gå på bollskola varje lördagförmiddag, med premiär idag. Upplägget är att man vid varje tillfälle testar en ny bollsport under lekfulla former. Det hade tydligen gått riktigt bra idag och Malte hade tyckt att det var jättekul att leka med bollen. Några bekanta ansikten från förskolan var också där vilket säkert underlättade. Jag ser fram emot att följa med och se honom i en ny situation!

20130907-203406.jpg

2 thoughts on “Tröttast.

  1. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *