En hjälpande hand.

Det har varit full rulle här borta i Tyresö idag och jag är så tacksam för det. Mina föräldrar är här i två syften, utöver att vänta på bebis på nära håll.
1. Leka med Malte
2. Avlasta mig rent generellt
Ett sätt att avlasta mig är att hjälpa J med projekt i huset. Blir han klar med saker så kan jag koppla av, win win! Därför satte alla, utom jag och Malte, igång med grejer så fort dagens bollskola var avklarad. Mamma hade tagit med sig sin symaskin från Stugan och sydde upp mina för långa gardiner i vardagsrummet.

20130921-201308.jpg

J spikade klart det sista på förrådet, målade det med järnvitriol och röjde sen undan på baksidan. Pappa klippte gräsmattan, trimmade rabattkanterna och lade på mer jord där vi har sått ny gräsmatta.

20130921-201445.jpg20130921-201507.jpg20130921-201628.jpg

Jag såg till att brygga kaffe och duka upp för fika. Det kallar jag teamwork! 🙂

20130921-201743.jpg

Imorgon fortsätter slitet och det är jag så glad för! Med fler händer går det både fortare och blir roligare. Jag märker på J hur han går igång på att ha sällskap när han jobbar, det ger honom mer energi och vilja att få saker klara innan den här bebisen dyker upp. När nu det blir… än så länge finns det verkligen ingenting som tyder på nedkomst. Mer än storleken på mig då!

5 thoughts on “En hjälpande hand.

  1. Det kan gå fort när det väl bränner till så att säga till 😉 Lycka till önskar en trogen läsare 😉

  2. Åh, hur länge har Sarah och Totis varit här?? Synd att vi inte kommer ses innan vi åker och sen dom åker… 🙁 Hälsa från mig!

  3. Tack Rebecca! Hoppas på snara resultat så att säga. 😉

    Dina, de kom i fredagskväll så ni missar varandra helt. Men de är ju tillbaka i jul! Då får ni komma hit och äta lussekatter!

  4. Härliga sensommardagar i härligt sällskap,hoppas det händer nåt snart & snabbt,lycka till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *