Familjejympa på Friskis.

Inte så sällan säger Malte att han vill åka tillbaka till Friskis & Svettis. Det han tänker på då är Familjejympan som jag tog med honom ett par gånger på för kanske ett år sedan. Vid samtliga tillfällen fick jag ha honom på ena armen hela första delen och vid samtliga tillfällen gick vi hem innan passet hade tagit slut. Trots det så har han alltid talat om Familjejympan som någonting roligt och något han vill göra igen.

Min längtan till Friskis är så stor nu att jag bestämde mig för att det är bättre än inget, jag skulle ta med honom dit! Jag skulle få röra på mig och Malte skulle få springa av sig. Och som han sprang sen! Runt runt. Det är just de partierna han tyckte bäst om. När man skulle åla på golvet eller balansera på ett ben klagade han att han inte älskar det och att han nog ville åka hem. Men så kom ännu ett springmoment och han glömde bort att det inte var kul hela tiden. För första gången, vad jag kan minnas i alla fall, var vi med till slutet och det här gör vi definitivt fler gånger! Malte fick bli av med sitt spring i benen och jag fick svettfläckar! Bra grejer!

20131117-212342.jpg20131117-211843.jpgÅterhämtningssmoothie hemma vid köksbordet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *