Vardag?

20131228-225116.jpg

Vi är väl tillbaka i någon slags vardag om man räknar bort att J fortfarande är ledig och att mina föräldrar är här. Idag hade vi exempelvis en liten playdate med Jack här hemma hos oss, och julmaten har fått stryka på foten till förmån för vanlig husmanskost (läs: kyckling med cashewnötter och sushi från Strandtorget). Julgranen, adventsljusstakarna och pepparkakshuset står fortfarande framme men frågan är om jag pallar med att ha det framme ända till Tjugondag Knut. Nä, troligtvis inte. Jag älskar julen men en del av tjusningen är ju just att det är kort och väldigt gott!

Gårdagen bjöd på besök på Tyresö djurklinik med en liten Silje som varit i slagsmål och blivit biten i framtassen. En varfylld böld fick tömmas så nu sitter hon vid ytterdörren med en tratt på huvudet och surar över att hon inte får gå ut. Att gå på lådan är inte riktigt hennes grej, det har hon i stort sett inte gjort sedan hon var innekatt i min lilla etta på femte våningen i Orminge back in the day. Men med lite antibiotika under bältet är hon fit for fight igen om några dagar. Undrar om katter fattar att de börjar bli lite till åren och kanske inte ska ge sig in i våldsamma tjafs? Hon är ju ingen ungdom längre…

Imorgon ska det tydligen bli sol. Jag ser fram emot det för de senaste dagarnas gråa himmel har sugit musten ur mig. Ingen energi alls. Kaffedosen har jag redan ökat så till den milda grad att jag behöver trappa ner snart innan det går illa. Lite sol och frisk luft kommer med andra ord göra gott. Och det inbokade cirkelgympasset! Mitt första på säkert över ett år! Jag litar på att min träningsdejt Linda (som inte uppdaterar längre men som jag länkar till ändå) peppar (eller tvingar) mig att genomföra till hundra procent ända till slutet. Jag har stor respekt för cirkelgym, det är så djävulskt jobbigt!

20131228-225829.jpg

5 thoughts on “Vardag?

  1. Hej! God fortsättning! Hur är sushin på strandtorget egentligen? Vi har aldrig vågat prova, men den kanske är helt ok? 🙂

    /Erika

  2. Tack detsamma Erika!
    Sushin är väl ok egentligen, om man räknar in fördelar som att det ligger nära. Men jag har ätit bättre om man säger så… 🙂

  3. Tack! Jag var helt ärligt färdig att kräkas en stund efter passet men med lite frisk luft så gick det över 🙂

  4. Det är bara positivt att vara lite kräkfärdig. Betyder att du tränat slut på kroppen och klivit en liten pinne uppåt på träningsträdet. Det kommer gå lättare nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *