Nedräkningen har börjat!

Medan Malte var iväg med sin farfar gjorde jag avståndet till vår Cypernresa lite mer konkret för Malte genom att göra en typ av kalender. Han har väldigt svårt att greppa hur långt det är kvar, det han har koll på är att vi ska åka dit i april men när april faktiskt infaller är svårt för honom att förstå. En kalender att checka av varje dag på tyckte jag verkade vara en god idé och som av en slump så visade det sig att det idag är exakt 50 dagar kvar till vi åker! 🙂

Jag ska köpa guldstjärnor som han får klistra i varje ruta för varje dag som går så får vi lite glamour i vardagen. Än så länge är det ganska glest med skoj i rutsystemet men det var det här jag kom på just idag, vi får fylla på varteftersom saker dyker upp. Då kan Malte få rita i det.


Vi börjar med Alla hjärtans dag! Jag skulle ha uppvaktat min make med en bok jag siktat in mig på, och lite blommor och choklad (classic) men pga min feber har jag inte tagit mig ur huset. Han får nöja sig med en smittsam puss när han kommer hem istället. 


Semmeldagen och Js genomförande av Vasaloppet är givetvis markerade 🙂 


Ok, jag medger att det mer är likt en farkost Nasa skickar ut i rymden än ett flygplan, men hey, man kan inte vara bra på allt liksom! 

One thought on “Nedräkningen har börjat!

  1. Jag tycker att schemat var superfint och superpedagogiskt. Sen är det lite kul att du tror att J kommer att hamna uppochner i en snödriva under Vasaloppet. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *