Återhämtningsdag.

20140215-113134.jpg

Den här veckan blev inte riktigt som det var tänkt men det får vara så ibland. Tapasmiddagen blev inställd för min del och dagens bollskola får också stå tillbaka. Den här gången skulle jag ha följt med då J jobbar som funktionär på Friskis hela förmiddagen, men då Malte hostat hela natten hoppade vi över det. Självklart sitter han här hemma och hostar ingenting, det är lurigt det där. Men snorigt är det, både för honom och för mig. Då är reprisen på Fångarna på fortet ett lagom tidsfördriv för oss. Jag visade förra veckans avsnitt på Play för honom förra helgen och han tyckte att det var jättespännande! 🙂

När J kommer hem åker vi till Centrum och letar guldstjärnor och lördagsgodis. Det får bli en sån lördag idag.

20140215-114439.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *