Mors Dag på Tyresö Slotts Wärdshus.

20140525-223545.jpg

Vi firade aldrig Mors Dag i min familj när jag var liten vilket jag alltid tyckte var lite tråkigt. Js familj firar det lite smått med något gott att äta och det tycker jag är ett perfekt firande. Vi samlades därför idag på Bistron på Tyresö slott där farmor Lillan bjöd oss på deras brunch. Vi var där på Mors Dag även förra året och då var serveringen helt katastrofal så det var otroligt kul att de fick revansch idag. Med råge! Maten var helt fenomenal, så pass god att jag gjorde avkall på (en del av) efterrätterna för att ge mer plats åt maten. Det mina vänner har nog aldrig hänt förut så ett bättre betyg än så kan omöjligt delas ut.

Malte åt american pancakes och bacon, sen kände han sig nöjd för dagen. Vi hade tagit bilen till slottet för att avlasta hans fot men den stoppade honom ändå inte från att röja lite grand åtminstone. Det enda som fick honom lite lugn var en sur ”vampyrkaramell” som Kaj och Maria hade köpt åt honom i kiosken i Raksta. Den färgade hela tungan illblå och det var ju himla kul!

20140525-224723.jpg

Här följer några bilder som fastnat i nåt svartvitt-mode. Jag tycker alltid att man brukar se mycket snyggare ut i svartvitt men här ser jag bara trött ut. Dessutom ser det ut som att jag har gula tänder, hur nu det går till på svartvit bild…

20140525-224857.jpg20140525-224907.jpg20140525-224916.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *