Trötta bebisar.

Den här lille söte herrn börjar bli stor nu. Första tanden har tittat ut och nu har jag fångat honom på bild sittandes i sin stol, bara sekunder från att somna. Det hör ju till att man ska filma åtminstone ett sånt klipp per barn, eller hur? Och sen skickar man in det till ett sånt där ”Låt kameran gå”-program. 😉

Malte lyckades jag filma först på hans ettårsdag. Då såg det ut så här.

Den här kvällen ägnar jag åt att bestämma över TV:n. Ett par OITNB-avsnitt ska jag hinna klämma men alltför sent vågar jag inte lägga mig. Man vet ju aldrig hur man kommer att få sova liksom… Inatt får jag heller ingen hjälp då J kommer sitta på en cykel någonstans utefter Vätterns vatten. Första etappen på Klassikern. Heja honom!

One thought on “Trötta bebisar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *