På resort i Björknäs.

20140629-221520-80120024.jpg

Här har vi ett födelsedagsbarn! Sofia fyllde visserligen 30 för ett par veckor sedan men då hon valde att tillbringa den dagen i Italien så firades detta med fest först igår. Det var ett ”no-children-allowed”-tema på kvällen så jag tog chansen direkt att få komma hemifrån och äta god mat, dricka en massa rosé och snacka oerhörda mängder skit i gott sällskap. J fick stanna hemma och ta hand om barn.

Det är så galet sällan som jag dricker alkohol, det händer nästan aldrig att jag ens tar ett glas vin till maten. Att dricka shots och hela tiden få glaset påfyllt med vin är jag därför väldigt ovan vid, men med förstånd om att dricka varannan vatten så mådde jag oförskämt bra imorse när jag vaknade. Hur bra som helst faktiskt eftersom jag sov över hos Sofia och därför inte blev väckt av en niomånader gammal bebis under natten! Emelies säng var hur skön som helst och då Sofia förberett med både vatten på rummet och choklad på kudden kändes det lite som att jag var iväg på ett kort retreat i Björknäs. Det var jag värd! 🙂

20140629-221520-80120953.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *