Fredag!

IMG_3495.JPG

Fredagskycklingen står i ugnen och jag ligger lat i fåtöljen. Planen var att jag skulle ut och springa direkt efter att J kom hem men så övertalade han mig att hänga hemma. Dålig stil faktiskt då jag verkligen skulle tvinga mig själv ut. Hade ingen som helst lust. Men men, jag kan inte skylla ifrån mig, det var ju jag som fattade beslutet att stanna hemma. Och jag är lite trött efter gårdagens skivstång då jag lade på lite extra på ben och rygg. Den här terminen har jag bestämt mig för att öka på vikterna rejält fram till nyår och inte bara fega på nån extra viktplatta då och då. Jag har varit lite bekväm.

Förutom en promenad till Coopen och tillbaka så har vi hållit oss hemma idag. Tråkigt och långsamt. Så himla långsamt.

IMG_3492.JPGIMG_3498.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *