Bästa kvällssysslan!

Yes! Värsta bästa kvällen! Jag tillagar morgondagens efterrätt samtidigt som jag tittar på säsongspremiären av Hela Sverige bakar (ingen profil verkar sticka ut än så länge, trist). Jag var helt emot att sätta in en TV i köket men i sådana här lägen så är det ju grymt för kombon av bakningen och trevligaste TV-programmet är ju oslagbar! Dessutom får jag hålla på med detta helt själv då barnen är nattade och J är ute med jobbet. Det ÄR faktiskt skönt att få vara själv ibland!

I övrigt har jag och barnen inte gjort något speciellt idag. Malte har lekt frisör med mitt hår vilket är typ det bästa jag vet eftersom han är så stor nu att han kan vara lite varsam. Jag älskar när man håller på med mitt hår (mjukt och försiktigt) för det är så så himla skönt. Det är som att bli killad på ryggen, måste lära Malte att tycka att det är kul också, hur man nu säljer in det…

IMG_3530.JPGIMG_3533.JPG
Koncentrationen! Att göra en fläta är inte lätt för femåriga fingrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *