Morgonhäng.

IMG_3541.JPG

God morgon! Jag fick sovmorgon imorse och kom upp lagom till att Anton petade i sig sin andra (!) frukost. Så kan det bli när man som bebis går upp tidigt.

Igårkväll var vi många som samlades kring fredagskycklingen: Kaj, Maria, Oscar och hans Janah. Väldigt trevligt, och nu när det börjar bli lite höstfeeling kan man tända ljus och greja. Mysigt ju! Det är verkligen konstigt men jag tröttnar verkligen aldrig på fredagskycklingen, jag tycker fortfarande att den är dundergod. Igår grillade vi dem dessutom och då blir det ju extra smaskigt. Till efterrätt blev det tiramisu och jag kan stolt meddela att jag bara åt en. Hade kunnat trycka i mig fyra men höll mig till en.

Nu är det off to ett skivstångspass. Lämnar er med några bilder tagna av Malte. My selfie days are over, jag har ju en proffsfotograf här hemma!

IMG_3543.JPGIMG_3545.JPGIMG_3546.JPG

2 thoughts on “Morgonhäng.

  1. Du får det här i kommentaren: klyfta potatis i form, lägg på en hel kyckling. Blanda ihop rapsolja, soya, sweet chili och curry i en bunke och häll över kycklingen. Blanda runt så att fågel och potatis tar del av det goda. En timme i 200 grader, voila!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *