En biopaus i Sickla.

IMG_3548.JPG
Sorry för totalt mörker 🙂

Jag har nog aldrig sett fram emot ett biobesök så här mycket förut. En och en halv timmes avkoppling i ett mörkt rum, utan bebis och med sysselsatt femåring. Ganska skönt om jag får säga det själv. Vi shoppade lite i Gallerian först, det ingår ju när man är i Sickla, men sen fick den lille känna sig stor med egen popcornbytta i famnen och helt egen läsk i armstödet. Han gillade! Bra helg för honom öht. Igår lekte han i Blecktornsparken med farfar(sfar) Anders på dagen och på kvällen tittade han på Biciklo med farfar Kaj, och idag fick han gå på bio med mamma Alex.

Filmen tyckte han var helt ok men han störde sig så pass på de tjattrande barnen som satt bakom oss att han till slut vände på sig och hyschade åt dem! Det var länge sedan jag blev så paff som jag blev då. Malte, som i vanliga fall är väldigt reserverad mot främmande personer, röt ifrån idag. Jag gillade!

On another note. Kollar ni på Atleterna? Jag tycker den typen av program är fånigt i vanliga fall (syftar på Gladiatorerna här om det är nån som inte fattar det) men det här har jag av någon anledning fattat tycke för. Jag tror att det beror på personerna; att jag får heja på några och tycka riktigt illa om några. Det gillar jag! 🙂

IMG_3554.JPGIMG_3556.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *