Kiss och kniiip.

IMG_3565.PNG

Så i sista sekund, den sista dagen av denna sista sommarmånad, så drog jag till med mitt sista träningspass för att nå mitt kvantitativa mål att hinna 40 pass på tio veckor. Jag är väldigt nöjd med det! Jag avslutade med ett intervallpass på löpbandet, 10 löpning, 10 gång. Idag ökade jag på farten ordentligt under de tio topparna. Om det kom kiss i byxan? Eeeh japp! Ett ”kvitto” på att jag inte skött mina knipövningar det senaste året ordentligt. Eller, jag har ju trott att jag har gjort det men så fort jag belastar lite mer än vanligt så påminns jag om en graviditet för elva månader sedan.

Det tar tid, speciellt om man inte sköter det där knipandet. Jag minns en gång när jag körde ett medeljympapass för första gången på jättelång tid. Det var på Friskis här i Tyresö vilket betyder att Malte var minst 2,5 år gammal. Jag trodde att jag var tillbaka där jag var innan graviditeten eftersom jag aldrig hade råkat ut för några missöden, men det berodde ju bara på att jag inte hade belastat bäckenbotten på det sättet. Att styrketräna på gym, värma upp på crosstrainern och ta powerwalks i motionsslingan belastar ju inte så. När jag så körde det där medelpasset, med en massa hoppande och studsande, så kände jag väldigt fort att jag inte var tillbaka. Kiss kiss kiss. Minst 2,5 år efter att Malte fötts. Man kommer mao aldrig tillbaka om man inte aktivt tränar upp det.

Anyway, nog om urin. Ikväll sitter jag parkerad framför Big Brother. Japp, jag, 32 år gammal, står för det. Risken är dock stor att jag inte pallar ända till slutet av den här säsongen och skälet till det är ju de här jäkla norrmännen. Jag fattar ju inte vad de säger! Tänk när de dessutom blir alkoholpåverkade! Norskt sludder kommer inte funka för mig.

3 thoughts on “Kiss och kniiip.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *