Framme på Rhodos!

Nu äntligen är vi framme på Rhodos för en veckas semester på Sunwing. Klockan 05.30 lämnade vi Tyresö (inbrottstjuvar gör sig icke besvär, vi har inneboende hus-/kattvakter i form av mina föräldrar) och framåt tretiden lokal tid kunde vi äntligen kliva in i vår lilla lägenhet här i Kallithea. Äntligen säger jag! Vi var rejält trötta när vi kom fram, jag var åtminstone det, men vi tog oss i alla fall ut till poolen och badade lite innan vi tog en glass i snacksbaren och sen gick upp på rummet för att ta det lite lugnt. Middag och lek i den lilla lekparken utanför Lollo & Bernies MiniLand har vi nu klarat av och nu hänger vi lite till på rummet innan det är dags för sömn. Efterlängtad sömn.

Imorgon blir det poolhäng och ännu mer Lollo & Bernie hela långa dagen!

Och det spelar ingen roll hur mycket All inclusive det är, jag har självklart med mig kaffe för att kunna stilla beroendet på rummet när jag vill.

2 thoughts on “Framme på Rhodos!

  1. Hej!

    Helt fantastiskt med alla dina inlägg från Kallithea. Sitter och surfar för fullt för att boka någon typ av solresa i september och det här var precis vad jag var ute efter.

    Tack! 🙂

  2. Vad roligt! Hoppas att ni kommer älska det så som vi gjorde. Tror att september är bästa tiden – lagom varmt både i luften och i vattnet och man slipper skynda sig till solsängarna på morgonen för att få en! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *