Frukost, lunch och middag på La Tasca.

När vi bokade den här resan bestämde vi oss för att bo i Heliosbyggnaden här på Sunwing. Det finns ett flertal olika byggnader att välja mellan (det här är tydligen Vings störta Sunwing Resort i världen) men vi tyckte att Helios låg bra till med närhet till både MiniLand, restauranger och poolområde. Nu när vi är här så ser vi ju att det inte är speciellt långt om man vill gå till en annan pool, men när vi bokade tyckte vi att Helios var det mest bekväma alternativet.

När man bor på Helios äter man alla stora måltider (om man har valt All Incluse, annars väljer man givetvis själv var man vill äta) på restaurangen La Tasca. Än så länge har vi varit väldigt nöjda med maten och det beror till viss del på att det givetvis är buffé. Jag älskar buffé. Jag älskar att lägga upp en blandning av maträtter på tallriken, varför nöja sig med en enda liksom? Middagarna har varje dag ett tema. I söndags var det italienskt, igår grekiskt och idag mexikanskt. Imorgon blir det nog hamburgare och cole slaw för hela slanten för då är det American style. Barnens alternativ är bra, det finns alltid pasta och köttfärssås, lite kycklingnuggets osv men jag kan nog stolt säga att Malte gärna provar ”en vanliga” maten också. Anton äter oftast vad som läggs på tallriken framför honom, han är inte knusslig, så han får det som är lättast att sticka en gaffel i när motoriken inte riktigt är helt hundra ännu.

Jag tycker ju att dessertbordet är väldigt viktig men här får jag väl säga att det redan är lite enformigt. Jag har nog redan testat allt en gång men det beror ju på att jag äter små dessertbitar både till lunch och middag :). Till frukosten skärper jag till mig och hoppar över muffins och sockerkaka och nöjer mig med vattenmelon och vindruvor som efterrätt. Någon slags karaktär finns långt långt där inne.

Malte gör ett djupdyk ner i glassfrysen. Här ligger små miniglassar så det är helt ok om fler än en hamnar i magen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *