Tvära kast.

Från att ha haft 32-gradiga härliga dagar på Rhodos till att slängas in i regnrusk och kalla grader precis över nollan – det är vad jag kallar ett wake up call.

Vi kom hem på söndagen mitt under regnovädret (den landningen var inte en av de mest angenäma jag varit med om, maginnehållet fick sig en tur upp och ner i halsen) och sen fortsatte det hela natten och halva gårdagen. Det första vi gjorde efter att Malte hämtats på förskolan var att åka till centrum och köpa nya gummistövlar då de gamla tydligen läckte. Ett fleeceställ fick hänga med hem också. Någon sån shopping hade jag inte en tanke på i förra veckan, då handlade valet mer om vilken färg på slush jag skulle ta (gul, alltid gul).

Men nu är vi alltså hemma. Kall höst. Och det är ju helt ok, jag måste bara gräva fram gammalt och komplettera med nytt så att jag känner mig kittad, då är det ok om det är kallt ute. Om bara några dagar är det oktober. Tråkoktober.

IMG_3779.JPG
Så fort han somnar ska jag läsa de sista fyrtio sidorna av Keplers Sandmannen. Galet spännande. Notera för övrigt hur alla böcker nu har fått krypa uppåt i hyllan. Igår rev han sönder omslaget av min Leilabakbok. Han gick över gränsen mao.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *