Antons ettårsdag!

Bäste lille Anton drog till med att fylla hela ett år igår. Ett år, har det verkligen gått så lång tid? Det låter ju så länge. Lagom till den här stora dagen så slår Anton till med tuffa nätter där vi väcks ett par tre gånger gånger. Jag är med andra ord helt slut så jag nöjer mig med  ett litet bildinlägg från dagen och inte så mycket text. Han är ju så himla fin så det duger nog precis lika bra.


Vi körde på kakor, äppelmuffins, melon och chokladtårta med bl a pollyfluff. Det var första gången jag provade mig på en ganache och förutom den lilla detaljen att den blev för tjock så att den inte flöt ut tillräckligt så gillar jag grejen. Ett enkelt sätt att snygga till en tårta och dölja eventuella skavanker under ;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *