En perfekt födelsedagshelg!

IMG_4645.JPG

Trettiotre år gammal sitter jag här i soffan och är helt slut efter en helg som inte alls borde ha gjort mig trött. Kan åldern redan ha tagit ut sin rätt?! Fort gick det isf. Anyway, jag har haft en riktigt skön födelsedagshelg så tröttman är värd det. Firandet inledde jag på fredagen när mina föräldrar kom ut hit för att vara barnvakt i ett dygn och jag satte mig på bussen in till stan för att möta upp J efter jobbet. Vi började med att checka in på hotellet, sen tog vi oss ut för att äta. Jag var vrålhungrig! Eftersom det var jag som fyllde år så fick jag bestämma restaurang och valet var enkelt. I flera veckor har jag haft helt sjuka cravings efter nachos och hamburgare så nu fick jag äntligen äta det på Texas Long Horn på Kungsholmen. Jag har bara varit i Sjöstan tidigare och den restaurangen är lite ljusare och fräschare men det här funkade precis lika bra. Mina nachos och min hamburgare smakade isf precis lika bra! Mätta gick vi till bowlinghallen och slängde klot i en timme. Det är inte något jag är speciellt bra på men det är kul ändå. Det tycker jag eftersom jag inte är en tävlingsmänniska så klart, ni andra hade ju hatat det. Speciellt om man dessutom måste spela mot J som alternerade sina strikes med spärrar. Typ.

När vi var klara med allt detta hade klockan inte slagit mer än åtta så vi tog oss till coopen för att köpa med oss godis, sen lade vi oss i hotellsängen och tittade på På Spåret. Jag tog Oprah Winfrey innan deltagarna. Så jo, visst är jag trettiotre år! Klockan åtta en fredagkväll, med barnvakter och allt, så valde vi att hänga på rummet! 🙂 Hur jäkla härligt som helst!

IMG_4647.JPG

På födelsedagsmorgonen tog vi sovmorgon och sen gav vi oss på hotellfrukosten. En överraskande bra sådan (vi bodde på Amaranten) med allt det vanliga plus både våffellagg och omelettman. Väldigt bra. På hemvägen stannade vi till på Gunnarssons och köpte med oss lyxsemlor hem, jag fyllde ju faktiskt år. Hemma tog vi det ganska lugnt men sen gav jag mig på maten. Jag körde på hemlagad ravioli med ricotta och spenat (det är ju så sjukt gott, varför frångå en klassisk kombo?), en massa antipasti och alldeles för många minipizzor. Väldigt gott och vi var alla så galet mätta efteråt. Till efterrätt hade jag funderat på att köra på italienskt tema så som en semifreddo eller kanske tiramisu men så bestämde jag mig för att jag fick välja exakt vad jag ville, utan geografiska ramar, så det blev en marängsviss. Det finns ju nästan inget godare! Jag gör det på det gamla vanliga viset med glass, grädde, banan, maränger och chokladsås (köpe-Ohoj, ojojojo) men så har jag också i en påse Non Stop. Gott med crunchet. Sen däckade jag och sov hela natten. Det var min födelsedagshelg. En väldigt bra sådan!

IMG_4655.JPGIMG_4656.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *