Frisyrbyte.

(null)

Jag går till frisören alldeles för sällan. Kanske beror det på att alla frisörer säger att jag har så bra kvalitet på mitt hår att det dröjer innan det blir slitet. Det är ju snällt sagt men att gå typ en gång i halvåret är iaf för sällan, hur bra hårkvalitet man än har. Idag var det iaf dags.

För flera år sedan hade jag en ”egen” frisör, en jag alltid klippte mig hos, men så flyttade hon och efter det klipper jag mig bara hos första bästa som har en tid. Sedan vi flyttade till Tyresö så klipper jag mig nästan alltid på Capillus i centrum men det är olika frisörer varje gång. Idag var det en mörkhårig skönhet som fick äran att fräscha till mig lite. Som vanligt sa jag att jag bara ville klippa bort det slitna men den här unga damen fick lite feeling och föreslog en helt ny frisyr. En page. Det passar din spetsiga ansiktsform, sa hon och vem är jag att säga emot ett proffs? Så hon fick klippa av och klippa bort och kvar fick jag lite lite hår på huvudet. Mitt enda krav var att hon måste lämna tillräckligt för att kunna sätta upp i tofs när jag tränar.

Är jag nöjd? Jag vet inte. Det är svårt att säga när jag inte ännu duschat och stylat det själv. Lite för kort känner jag redan nu att det är men det växer ju ut så jag grämer mig inte. Jag är mest glad över en lite ny look, vare sig den passar mig eller inte :).

4 thoughts on “Frisyrbyte.

  1. Tack! Nu så här ett par dagar senare ångrar jag att jag lät henne kapa så pass mycket som hon gjorde. En lång page hade varit mycket bättre, nu är det för kort 🙁

  2. Hej !
    Snyggt ! Passar dej men förstår känslan av att det är för kort … inte roligt men som sagt det växer ju snabbt 🙂
    / Martina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *