En dag att fira.

Det var tydligen Internationella pannkaksdagen igår. Hela blogginternet svämmade över av pannkakor med hemgjord nutella och andra lyxiga tillbehör. Några pannkakor här borta blev det dock inte utan vi höll oss till våra köttbullar med makaroner. Det var liksom en sån dag igår.

Inte nog med att det var pannkaksdagen (och min namnsdag!) så var det ju också den inte så internationella semmeldagen. Jag älskar semlor men jag är väldigt försiktig med att köpa då jag är sjukt petig när det gäller dem. Är bullen minsta lilla torr så blir jag så sjukt besviken (men jag äter ändå upp den för jag kan ju inte låta bli…).

En enda semla hade jag plockat i mig i år, en helt fantastisk en från Gunnarssons på min födelsedag, men igår tänkte jag faktiskt hoppa över det gräddiga bakverket. J är bortrest och Malte gillar inte ens semlor så det kändes ovärt att åka iväg och köpa en bara till mig. Dessutom var det ju tisdag, jag försöker att inte ”unna” mig på veckodagar :). Men så ringde telefonen klockan sex på kvällen. Det var mina föräldrar som skulle sätta sig i bilen i Järfälla och åka hela vägen till Gunnarssons i Skanstull för att köpa semlor, och när de ändå var ute och åkte så undrade de om de skulle köpa extra och komma ut till Tyresö och fika! Eh. Då tackar jag inte nej, trots att det är en veckodag. Hemlevererad semla från favvosemmelstället tackar jag högt och tydligt ja till. Alltid.

(null)(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *