Tillbaka i Hälsingland!

IMG_5016

Längre än så här kom han inte. Han var badsugen men arton grader var för lågt för den här blivande sexåringen. Och så är han nog lite fegare när det inte är en blank poolbotten man kliver ner på… Som mor sin skulle man kunna säga.

Min semester är igång och vi inleder den här uppe i Stugan. J går tillbaka till jobbet en vecka så han åker tillbaka till Stockholm imorgon medan vi andra stannar kvar i några dagar till. Det känns som att det var en evighet sedan vi var här. I vanliga fall (tror jag) kör vi Hälsingepremiär tidigare på säsongen men det har ju inte varit väder för det alls så det dröjde alltså till juli. Vi har haft en bra första dag med solsken, det är först nu på kvällen som himlen öppnade sig. Nu håller jag bara tummarna för att vi får uppehåll resten av veckan så att vi slipper sitta inomhus hela dagarna. Personligen har jag inga problem med det men med två barn så bara funkar inte det i en liten stuga ute i skogen. 

IMG_5002 IMG_4975 IMG_4987

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *