Spinning!

  
Mina föräldrar har varit här i några dagar och förutom att det innebär att vi får lite avlastning när det gäller barnen så betyder det också att jag och J har kunnat träna tillsammans på Friskis. Lyxigt! Jag har valt bort spinning till förmån för annat den senaste tiden men idag blev det ett pass, mitt första spinnpass sedan nyårsafton! Kul ju! Det hade jag glömt!

Annars kommer jag sikta in mig på skivstång och core i höst. Pass jag gillar. Jag har börjat hitta tillbaka till vanliga hederliga medeljympapass också. Både jobbigt och skoj. Löpning kommer aldrig bli min grej, jag kommer aldrig njuta av det, men eftersom ingenting slår känslan efter en runda så jag kommer inte kunna låta bli någon gång ibland. Så ser träningshösten ut för mig. Ostrukturerad och luststyrd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *