Still going strong.

  
Vi är inne på vår fjärde vecka med Mathems barnkasse och jag måste säga att den här gången slår vi nog rekord i antal matkasseveckor på raken för jag ser inget slut på detta. Inte än så länge iaf. Jag är nöjd med både mat och mängd men framförallt så är jag helnöjd med att slippa behöva tänka på vad vi ska äta till middag. Det är så himla skönt att slippa stressen som matplaneringen skapar hos mig så jag köper mig gladeligen fri från den. Idag åt vi goda färsbiffar med en helt grym sås och jag får nog lov att säga att vi inte har varit missnöjda med en enda rätt. För barnen är det varken av eller till, de äter varken mer eller mindre än vanligt. Det är vi vuxna som gillar det här! 🙂

Den här veckan ska jag njuta av Antons sista vecka som ”bebis”. Jag tycker att man får kalla sin lilla korv för det upp till två år, sen är han inte en bebis längre. Han är en korv. Och på frågan om vi vill ge våra små stora barn fler syskon? Nope. No way. Hur söta de där små gosiga än är så är vi klara med det där. 

 

One thought on “Still going strong.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *